Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do PS4 oraz PC

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

w najbliższym czasie planuję zakup PS4, lecz mój aktualny monitor jest 'z prl'u', przez co potrzebuję nowego do PS4 oraz jednocześnie do komputera.

Mój budżet na monitor to maksymalnie 1000zł, czy macie jakieś propozycję?

Nie zależy mi na jakimś pro gamingowym monitorze. Na PC głównie gram w LoLa, czasem w cs'a oraz gry typu survival. Nie musi mieć on dużo cali, 21-24 by mnie satysfakcjonowało :).

Opublikowano

AOC i2369Vm ewentualnie droższe iiyamy ale jak powiedziałeś nie chcesz monitora "gaming" więc AOC będzie dobry.

Ma 1k zl, a Ty mu polecasz 23 za 500zl? Cmon.. Autorze czekaj na wypowiedz inny ludzi, ale tak ogolnie nie bierz nic mniejszego niz 24, bo masz tysiac zlotych, a do PS4 mniej niz 24 to sie mija z celem.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@UP

Ale powiedział, że jego budżet to MAKSYMALNIE 1k...

Ja nie widzę potrzeby wydawać więcej niż 600 pln za tego AOC czy 700/800 za iiyamę bo na PS4 i tak grafika nie powala...

Widziałeś wgl na oczy obraz na AOC lub Iiyamie oprócz tych zas..nych gamingowych BenQ?

Opublikowano

Wiesz co? Najlepiej bedzie jak przejdziesz sie do najblizszego sklepu i sam zobaczysz ktory monitor bedzie dla ciebie najlepszy. Kazdy ma inne preferencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...